Gece olunca
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Gece olunca

AnasayfaKapıLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Mp3 lerinizin Kalitesini Bozmadan Boyutunu Düşürün...

YazarMesaj
Admin
Admin
Admin
Admin

Mp3 lerinizin Kalitesini Bozmadan Boyutunu Düşürün... Empty
MesajKonu: Mp3 lerinizin Kalitesini Bozmadan Boyutunu Düşürün...   Mp3 lerinizin Kalitesini Bozmadan Boyutunu Düşürün... Icon_minitimeSalı Mart 25, 2008 8:07 pm

Mp3 lerinizin Kalitesini Bozmadan Boyutunu Düşürün... 2627cs10

Evet arkadaşlar. Bu proğram kurulumda gerektirmiyor. İndirip hemen kullanabilirsiniz. Peki bu program neler yapıyor? ben size onu anlatayım.

Bu program tüm müzik formatlarını mp3 yada waw formatlarına çevirebiliyor. mp3 yada waw formatlarının boyutunu çok büyük oranda düşürüyor.

Programı çalıştırmak için dosyayı rar dan çıkarın ve klasörü açın 3 tane dosya olacak siz Mp3_siem yazan programı çift tıklayın diğerlerine hiç dokunmayın dosya açılınca bir sürü soru işareti göreceksiniz bu sizi şaşırtmasın ayarlarıylada hiç oynamayın. 1 YAZAN yere tıklayarak formatını değiştirmek istediğiniz veya boyutunu küçültmek istediğiniz parçayı seçin ve hangi format yapmak istiyorsanız sağ tarafta waw ve mp3 yazan yerden (2)birini tıklayın bir süre bekleyin işlem bitince belgelerim klasörü içinde
Ìåëîäèè äëÿ Ñèìåíñ şeklinde yeni bir klasör göreceksiniz o klasörü açın çevirdiğiniz veya boyutunu düşürdüğünüz dosya orda alın kullanın.

ben denedim 3.5 megabayt lık bir mp3 836 kb ye düştü kalitesi bozulmadan telefona da yükledim herhangi bi sorun yok

http://rapidshare.com/files/99797427/MP3-boyutunu-duesuerme.rar
https://geceolunca.yetkin-forum.com

Mp3 lerinizin Kalitesini Bozmadan Boyutunu Düşürün...
1 sayfadaki 1 sayfası